Link-uri de plată

Link-urile de plată reprezintă cea mai simplă metodă prin care poți acceptă plăți cu cardul efectuate cu Visa, Mastercard sau Maestro. Acest beneficiu poate fi accesat direct prin dashboard-ul Paylike.

Durează mai puțin de un minut să generezi un astfel de link și poți accepta plăți online și cu cardul instant. Trimite-l clienților tăi prin email și poți accepta plăți fără să implementezi nimic!

Pop-up link de plată

Poți alege orice monedă, poți seta ce text dorești să apară pe pagina de plată și poți adăuga link-ul către pagina unde dorești să ajungă clientul tău după efectuarea plății.

În dashboard-ul Paylike, click pe simbolul link-ului de plată pentru a genera formularul.

Create a new payment link

Pasul 2 - Completează formularul de plată

Poți opta pentru una din cele 153 de monede în care dorești să primești plata. Adaugă referința dorită și textul care dorești să apară pe pagina de plată. Apoi, poți să alegi inclusiv URL-ul paginii la care dorești ca un client să fie direcționat după tranzacție.

Fill in the payment link form

Poți să accepți acum plăți prin link-uri de plată. Copiază link-ul creat în mod automat în partea de jos a paginii și prezintă-l clienților. Tranzacția efectuată va ajunge direct în contul tău Paylike.

Copy the payment link and present it to your customers

Înregistrează-te gratuit și încearcă link-urile de plată chiar astăzi!