News: Paylike joins forces with Lunar

Contul de comerciant

Un cont Paylike este tot ce ai nevoie pentru a accepta plăți online prin Visa și Mastercard. Nu ai nevoie de propriul PSP sau de o bancă acceptatoare (acquirer). Cu Paylike, ai asigurată partea tehnică (PSP) și legătura cu banca, deoarece noi deschidem contul de comerciant în numele tău, la banca noastră parteneră.

Crează-ți un cont chiar acum sau accesează-ți contul existent.

Dacă ești o persoană tehnică și preferi să utilizezi deirect API, poți crea un nou cont, capta tranzacții și să setezi tot ce ai nevoie prin simpla urmare a documnetației noastre API. Dacă nu ești o persoană tehnică, avem o soluție simplă pentru tine! Urmează indicațiile din acest video de pe Youtube pentru a crea un cont live.

Aprobarea

Odată ce contul Paylike a fost creat, se pot accepta deja plăți cu cardul de la clienți. Înainte de a începe să efectuăm decontări și să transferăm fondurile din contul Paylike în contul bancar, trebuie ca noul cont să fie aprobat. Citește mai multe despre aprobarea contului aici (nu-ți face griji, nu este complicat).

Țări

Pentru a deschide un cont Paylike, trebuie să ai cetățenia sau o companie înregistrată în una din următoarele țări.

Cerințele pentru website

Avem o serie de cerințe simple pentru a aproba un website/app. Respectarea acestora ne asigură că afacerea ta este conformă cu regulamentul și legislația Visa și Mastercard.

Vezi cerințele noastre pentru website/app.

Când creezi un cont live, accepți termenii și condițiile Paylike.

Rezerva

Atunci când accepți plăți online, Paylike asigură fondurile necesare pentru decontarea efectuată în decurs de câteva zile de la momentul tranzacției. Citește când și de ce aplicăm o rezervă conturilor.

Monedă

Decontarea poate fi efectuată în una din cele 12 monede susținute pentru conturile live. În schimb, poți accepta plăți de la clienți în orice monedă.

Descriptorul

Descriptorul setat pentru cont este cel care va apărea în extrasul de cont al clientului.

Citește aici pentru a afla ce text să adaugi.

Decontări (payouts)

Din momentul în care contul de comerciant a fost aprobat, vei primi fondurile din contul Paylike în contul bancar indicat de tine. Citește despre decontări și vezi orarul aici.

Dashboard

Folosind dashboard-ul Paylike, îți poți gestiona contul, poți crea link-uri de plată, poți observa tranzacțiile efectuate etc.

Vezi ghidul nostru pentru folosirea dashboard-ului aici.

Extrasul Paylike

Nu mai e nevoie să aștepți după extrasul de cont pentru contabilitate! Cu Paylike, poți descărca oricând un extras de cont pentru a-l trimite mai departe la contabilitate, direct din dashboard.

Învață cum trebuie folosit și interpretat extrasul de cont.