News: Paylike joins forces with Lunar

Deveniți revânzător

Puteți deveni revânzător și câștiga un comision pe bază de referință. Orice comerciant poate crea un cont în câteva secunde și poate accepta carduri de credit pe site-ul sau aplicația sa în câteva minute (*a se vedea condițiile din josul paginii).

Suntem parteneri cu mai multe tipuri de revânzători și oferim diferite forme de comision, în funcție de nevoile revânzătorului și ale comercianților săi. Indiferent dacă sunteți dezvoltator, afiliat, furnizor de platforme sau într-un anumit segment cu risc ridicat (consultați aici industriile restricționate), putem găsi o soluție.

Înregistrați-vă

Pentru a începe ca revânzător al Paylike, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Cu cât mai detaliate informațiile despre afacerea dvs. (formă juridică, licențe sau aprobări de care dispune afacerea, documente justificative ale beneficiarilor) și despre comercianții pe care intenționați să îi asociați Paylike, cu atât vă vom putea trimite mai repede o ofertă.

*Fiecare cont de comerciant este verificat dintr-o perspectivă legală de către Paylike (în calitate de instituție financiară) și poate fi aprobat/respins de la caz la caz, în conformitate cu Termenii și condițiile noastre.