Opțiuni

Zeci de opțiuni, pregătite pentru explorare.

 • ‘Metode de plată'

  Acceptă cele mai populare metode de plată din lume și Europa precum Visa, Mastercard, Apple Pay și Google Pay.

 • Plugin-uri

  Integrați fără să scrieți nici măcăr o linie de cod. Explorați plugin-urile noastre, pregătiți-le, și porniți afacerea Dumneavoastră în mai puțin de 10 minute.

 • 3-D Secure

  Oferim integrare 3-D Secure prin pop-up-ul nostru de plată. 3-D Secure funcționează cu Mastercard și Visa. Prin activarea 3-D Secure, tranzacțiile cu card-uri devin mai sigure.

 • Formular customizat de plată

  Creați-vă propriul checkout 100 % corespunzător dorințelor Dumneavoastră. Am creat o soluție care vă permite crearea unui formular customizat de plată fără a fi nevoiți să păstrați date bancare pe server-ul Dumneavoastră.

 • Înregistrare imediată

  Înregistrați-vă cu adresa Dumneavoastră e-mail și acceptați plăți de îndată. Nu există pierderi de timp. Efectuăm verificări nesincronizate în fundal pentru aprobarea plăților către Dumneavoastră.

 • Descriptor dinamic

  Customizați informațiile livrate clienților Dumneavoastră în cazul fiecărei tranzacții. Adăugați de exemplu numărul de identificare (ID) al ordinului pentru referință convenabilă și îmbunătățirea serviciilor oferite clienților.

 • Plăți recurente / Subscrieri

  Aveți posibilitatea de a pregăti tranzacții recurente prin intermediul API-ului nostru sau utilizând unul dintre plugin-urile pe care le oferim. Nu există costuri adiționale pentru efectuarea tranzacțiilor recurente sau pentru salvarea informațiilor card-urilor.

 • Pop-up Personalizat

  Pregatiți-vă header-ul propriu, chiar și date de formulare personalizate. Vă oferim această facilitate gratis, fără costuri suplimentare. Vă asistăm cu plăcere în orice etapă din proces.

 • Pop-up de plăți Atractiv

  Utilizând pop-up-ul nostru de plăți atractiv, de o reactivitate sensibilă, puteți începe să acceptați plăți de îndată. Am optimizat constant acest pop-up în ce privește rata de conversie, astfel încât să vă oferim un avantaj imediat față de competitori.

 • Facturați-vă clienții în orice valută

  Vă puteți factura clienții în valuta lor locală și astfel să vă îmbunătățiți conversiile. Oferim suport pentru aproape orice monedă imaginabilă. Conversia valutară în moneda pe care o alegeți are loc în fundal.

 • Tokenizarea Card-urilor

  Oferim suport pentru tokenizarea card-urilor astfel încât să puteți salva datele acestora într-un mediu sigur în vederea utilizării ulterioare, de ex. în cazul plăților recurente. Prin utilizarea tokenizării card-urilor în locul salvării efective a datelor acestora, siguranța vă este sporită și responsabilitatea PCI vă este limitată.

 • Link-uri de Plată

  Generați un link de plată pentru a încasa plățile efectuate de clienții Dumneavoastră, de ex. prin e-mail și factură. Creați link-ul în mod direct în meniul principal utilizând formularul nostru de link de plată dedicat. În cel mai simplu mod cu putință.

 • POS Virtual

  Am creat un POS virtual atractiv care poate fi folosit de oriunde. Îl puteți accesa de pe o tabletă la un eveniment, în magazinul Dumneavoastră fizic sau la plajă în timp ce vindeți înghețată.

 • 13 valute de cont diferite

  Primiți fondurile Dumneavoastră în până la 13 valute diferite: RON, EUR, USD, GBP, DKK, NOK, SEK, CHF, HUF, PLN, CZK, BGN și HRK. Puteți vinde clienților în orice monedă suportată de platformele Visa și Mastercard.

 • Plăți Săptămânale

  Dispuneți de fondurile Dumneavoastră săptămânal. Efectuăm plăți săptămânale în fiecare Miercuri către contul ales de Dumneavoastră în UE. Alte condiții de plată se pot aplica în funcție de profilul afacerii Dumneavoastră.

 • Mediu controlat si securizat complet

  Vă oferim un mediu controlat și securizat complet cu o paritate de 1 la 1 în mod gratuit. Testați fiecare caz cu un cont gratuit dedicat testărilor și asigurați-vă că integrarea Dumneavoastră funcționează în momentul în care efectuați trecerea la tranzacții concrete (live).

 • Suport Multilingvistic

  Pop-up-ul de plăți suportă peste 10 limbi Europene și continuăm să adăugăm altele noi. Când solicitați date de card clienților Dumneavoastră, este crucial ca ei să nu trebuiască să se confrunte cu dificultatea de înțelegere a unei limbi străine.

 • Over-the-phone payments (MOTO)

  Do customers sometimes call you to place an order with their card? No problem, we got you covered. Send your customers a link to pay for the order or manually enter their card details into your Paylike terminal.